Spektakulär uppvisning under CL-matchen

Spektakulär uppvisning under CL-matchen

En av Sveriges topp-föreningar i cheerleading.
Missa inte Göteborg Cheer One och deras spektakulära uppvisning när de uppträder i paus under Champions League-matchen mot Bayern München på Gamla Ullevi på onsdag 11/9.

GCO är en av de ledande föreningarna inom cheerleading i Sverige och har tävlat i sporten i över 20 år med mycket fina resultat.

GCO-familjen består 2019 av sammanlagt 20 lag:
Barnlaget Icecats, träningslagen Cubs, Whiskers, Tigers, Ligers och Felines, tävlingsförberedande lagen Leos, Snowcats och Lions samt tävlingslagen Kittycats, Twinklecats, Kittens, Sabres, Cats, Cheetahs, Bobcats, Pumas, Panthers, Cougars och Wildcats.

Med denna lagrepertoar har GCO representation i nästan alla tävlingsdivisioner under säsongen 2018/2019. 

Dessutom fick föreningen i år i egenskap av segern på SM den stora äran att bilda svenskt landslag i divisionen Premier All Girl och tävla på VM i Orlando, Florida i april.

Idag har GCO runt 450 medlemmar och man lägger stor vikt vid god laganda och jobbar långsiktigt genom att bygga upp sina lag underifrån och från grunden. Hos GCO finner du ett lag som passar dig oavsett vilken nivå du befinner dig på!

– Jättekul att vi kunnat få dem till vår match i Champions League, säger KGFC:s ordförande Peter Bronsman. Vi vill ju bjuda vår publik på fantastisk underhållning under hela vistelsen på Gamla Ullevi.
– Det här kommer att bidra till att höja stämningen ännu mer!

Svenska Cheerleadingförbundet antogs så sent som i våras som ny medlem i Riksidrottsförbundet. Sporten har över 100 000 aktiva i 55 föreningar runt om i Sverige.

KGFC tar emot Bayern München i UEFA Womens Champions League på Gamla Ullevi den 11/9.
Avspark: 18.45.
Fixa dina biljetter via ticketmaster.se.
Vi ses på Gamla.

Visa fler