Nu väntar Jitex i cupen

En bild från senaste cupmötet mellan KGFC och Jitex, från gruppspelet förra året. Då vann KGFC med 13-0 efter mål av bland andra Elin Rubensson, Pauline Hammarlund och Emma Koivisto. Senare blev ju KGFC också mästare!!!!!

Foto: PER MONTINI

Nu väntar Jitex i cupen

Det är en klyscha måhända...
... men cupen är cupen, det är här David rubbar Goliat, det är här allt kan hända.
– För oss handlar det om att komma till spel med rätt inställning och rätt attityd, vi vill inte under några omständigheter missa vårens gruppspel i Svenska Cupen, säger KGFC:s tränare Jörgen Ericson.

I dagarna avgörs det vilka lag som går vidare till Svenska Cupens gruppspel, som äger rum under försäsongen 2021. Att vara med där är ett ypperligt tillfälle till att få tävlingsmatcher tidigt på året och ett steg på vägen till att bärga en titel.
Och KGFC har ett cupguld att försvara från 2019 – den minnesgode vet att cupen innevarande år ställdes in på grund av pandemin...

– Vi tar oss an den här uppgiften med stor ödmjukhet, säger Jörgen Ericson, som delar tränarsysslan i klubben med Mats Gren.

– Jitex har ett ungt och intressant lag som har gjort det väldigt bra i år, säger Mats Gren, som delar tränarsysslan i klubben med Jörgen Ericson.

Onsdagens match spelas på Åbyvallen i Mölndal
Avspark 18.30.
Se matchen på gp.se - ett KLICK bort!

Här är truppen mot Jitex:
Jennifer Falk
Lisa Hall
Emma Berglund
Emily Sonnett
Evelyn Ijeh
Emma Kullberg
Vilde Böe Risa
Natalia Kuikka
Filippa Curmark
Hanna Andersson
Elma Junttilia Nelhage
Julia Zigiotti Olme
Anna Csiki
Filippa Angeldahl
Rebecka Blomqvist
Stina Blackstenius
Hanna Wijk
Pauline Hammarlund

TORE LUND
tore@yellowshark.se

Visa fler