Här är nya hemsidan för KGFC!

Här är nya hemsidan för KGFC!
Här är nya hemsidan för Kopparbergs/Göteborg FC.
Klubben har jobbat med den nya plattformen under vintern och våren och är glada att nu ha den klar.
– Vi har haft som ambition att bli modernare och tydligare i vårt uttryck, säger Tore Lund, kommunikationsansvarig i klubben.
Den som dragit det tyngsta lasset med design och form är Marcus Jonasson, som har erfarenhet av att bygga moderna hemsidor och har med sig det senaste som erbjuds inom digital teknik och webbdesign.
– Ett drömprojekt för mig, säger Marcus Jonasson, som är ett stort fan av Led Zeppelin och det är lite där någonstans han har lagt ribban.
– Det finns många duktiga gitarrister, men bara en Jimmy Page, skrattar han. Alla lag i damallsvenskan har hemsidor, men det är bara Kopparbergs/Göteborg FC som har en som den vi nu lanserar. 
Vi har nu också 'parkerat' sidan hos Glesys, ett hostingbolag som har sitt huvudkontor i Falkenberg, har utsetts till Gasellföretag och har fler än 4 000 kunder i 67 länder, åtskilliga av dem inom idrotten.
– KGFC vill vara den självklara plattformen för alla dem som vill synas ihop med den bästa damfotbollen i landet, säger Anders Nord, marknadsansvarig. Vi vill att vårt nätverk av sponsorer och partners ska få ut mesta möjliga av att synas tillsammans  med oss.
Därför är det såklart oerhört positivt att Glesys nu också gått in och blivit partner till Kopparbergs/Göteborg FC och vi tror att de har mycket att tillföra klubbens nätverk av företag och samarbeten.
– KGFC har höga sportsliga ambitioner, vi söker kontinuitet och är långsiktiga i allt vi gör, säger Tore Lund. 
– Vi vill vara bäst i Sverige som fotbollslag, nu skapar vi möjligheter att också bli bäst på kommunikation genom att bygga den mest tidsenliga hemsidan, som ju är den viktigaste kontaktytan ut till våra supportrar, partners, alla intresserade.
2019 är ett superår för damfotbollen på alla sätt. KGFC kommer att ha flera spelare med i VM i Frankrike i sommar i olika länders trupper, klubben blev cupmästare den 1 maj och ska spela Champions League i höst.
– Sportsligt är vi beredda på de utmaningar som väntar.
– Nu är vi det också på kommunikationssidan.
Visa fler