loading...

Shake Hands World Cup 2017 blev en härlig fotbollsfest.
Nära 100 spelare, ledare och funktionärer gjorde söndagen den 24 september till en oförglömlig upplevelse.
– Från klubbens sida är vi oerhört glada att ha ett arrangemang som detta varje år, säger Tore Lund, press- och Shake Hands-ansvarig i Kopparbergs/Göteborg FC.


Efter månader av förberedelser var det äntligen dags på söndagen för Shake Hands World Cup 2017. Tidigt på förmiddagen rullade bilarna och minibussarna från Linköping, Borås, Ulricehamn, Åsa och Göteborg in på Valhalla IP och bara någon halvtimme senare var cupen igång.
Arrangörsgänget med Mikaela Bengtsson (Futbol da Força), Camilla Ackerfors (KGFC:s F19-coach och Futbol da Força), Isabel Expósito (Futbol da Força och Röda Korsets Ungdomsförbund), Tore Lund (KGFC) och hela det fantastiska gänget av spelare och ledare från Kållereds SK F02, bara njöt i brittsommarvärmen och försökte se till så att allt flöt så bra som möjligt.

Läs hela inlägget »
I fjol skrev Pauline Hammarlund autografer till deltagarna i Shake Hands World Cup. I fjol skrev Pauline Hammarlund autografer till deltagarna i Shake Hands World Cup.

Shake Hands – ett integrationsprojekt initierat av Kopparbergs/Göteborg FC i slutet av 2014 – har haft ännu ett fint år på Valhalla IP.
Och nu är det äntigen tid för den andra upplagan av Shake Hands World Cup.
På söndag den 24 september är det dags Och den här gången samlas ett 80-tal unga tjejer med sina rötter på olika platser i världen och får möjlighet att träffas, umgås, spela fotboll och bli inspirerade att via fotbollen hitta sin plats i det svenska samhället.


Turneringen inleds på förmiddagen nu på söndag 24/9, är slut efter lunch och avslutas med den allsvenska matchen mellan Kopparbergs/Göteborg FC och Kristianstads DFF.
Deltagarna i Shake Hands World Cup 2017 kommer från Borås, Ulricehamn, Uddevalla, Linköping, Åsa och Göteborg. Drygt 80 fotbollstokiga tjejer med varierande bakgrund kommer att dyka upp hos oss på Valhalla IP.

Läs hela inlägget »
loading...

Shake Hands och de öppna träningarna kickade i gång igen den 23 maj efter två veckors uppehåll– och vi gjorde det med en riktigt stjärnträning.
Från a-truppen i Kopparbergs/Göteborg FC deltog Ebba Handfast och Nathalie Persson – och så härlig inspiration de gav våra tjejer.
– Shake Hands gör skillnad, det räcker att kolla på en sån här träning och dras med av den smittande glädjen för att förstå det, säger Tore Lund, Shake Hands-ansvarig i KGFC.

Läs hela inlägget »
Shake Hands och de öppna träningarna sparkasd i gång igen. Yeah! Vilket drag det blev! Foto: TORE LUND Shake Hands och de öppna träningarna sparkasd i gång igen. Yeah! Vilket drag det blev! Foto: TORE LUND

Shake Hands är tillbaka.
Shake Hands är här för att stanna.
Nu är vi i gång med säsongen 2017!


Shake Hands går nu in på tredje året.
Det började försiktigt, taggade upp, taggar upp ännu mer nu.
– Vi har verkligen nått ut, det är jätteroligt och fantastiskt, säger gänget bakom Kopparbergs/Göteborg FC:s satsning på att få fler och fler och fler tjejer att upptäcka fotbollens möjligheter tillsammanhang och gemenskap.

Läs hela inlägget »

Nu är det äntligen dags igen!
Shake Hands öppna träningar på Valhalla IP drar i gång den 21 mars.
Alla tjejer är välkomna!


Shake Hands går nu in på tredje året i regi Kopparbergs/Göteborg FC. Och vilken härlig resa vi har haft. Det började med besök på alla hemmamatcher, guidningar, infomöten, utbyten med systerprojekt i andra delar av Västsverige.
I fjol inledde vi våra öppna träningar i samarbete med fantastiska ledare och instruktörer från Futebol Dá Força och Röda Korsets Ungdomsförbund. Säsongens höjdpunkt var Shake Hands World Cup, som spelades på Valhalla i september med 63 deltagande tjejer från Göteborg, Borås och Växjö.
Nu är vi taggade till tänderna för omstarten 2017. Och vi hoppas att ännu fler tjejer ska hitta till oss i år. Alla är välkomna. Tveka inte att komma till oss – vi vågar lova superkul träningar, tillfällen att träffa nya kompisar och om allt klaffar blir det så klart en Shake Hands World Cup igen.
Glädjande nog är våra goa tränare från i fjol fortfarande kvar, dessutom kommer de att få hjälp av ytterligare ett par entusiastiska ledare.

• Vi startar tisdag den 21 mars!
• Sedan kör vi varje tisdag under hela 2017!
• Och det är klockan 18.00 som gäller!


Vi ses väl!
Välkommen!

Läs hela inlägget »