Nyckelspelarna förlänger med KGFC

Foto: BILDBYRÅN

Nyckelspelarna förlänger med KGFC
Svenska mästare 2020!
Under den resan har såklart alla spelare, ledare och alla andra runt laget varit ovärderliga.
Men två av dem som sticker ut mest är målvakten Jennifer Falk och mittfältsmotorn Filippa Curmark.
Nu har bägge dessa nyckelspelare förlängt sina kontrakt med klubben över de kommande två säsongerna.
Nyblivna svenska mästare.
Regerande cupmästare.
På tröskeln till ännu ett äventyr i Champions League.
Kopparbergs/Göteborg FC är bäst i Sverige och även om den färden varit lång har det varit värt varje droppe svett och blod och varenda timme av träning på Valhalla IP från januari till december. År ut och år in.
Just nu glädjer vi oss alla åt SM-guldet, det som säkrades redan förra helgen efter magiska 7-0 borta mot Linköping.
Nu väntar säsongsavslutning på hemmaplan mot Vittsjö. Förhoppningsvis kan KGFC avsluta seriespelet på samma fina sätt och med en insats som är lika hög som den varit i nära nog varje match  tidigare under säsongen. 
Men mitt i guldyran vill vi också berätta att två av de spelare som haft framträdande roller i år, Filippa Curmark och Jennifer Falk, nu bestämt sig för att stanna kvar i KGFC i ytterligare två säsonger.
Jennifer Falk säger:
– Jag har utvecklats väldigt mycket i år med Mattias Gustafsson som målvaktstränare. Jag trivs i klubben, i stan och naturligtvis med alla lagkamraterna.
Filippa Curmark:
– Vi är svenska mästare, men vi är inte nöjda där. Nu väntar Europa och sedan ännu en säsong. Jag vill se hur långt vi kan gå, hur vi kan bygga vidare på det vi startat nu.
Lasse Svensson, sportchef:
– Jennifer och Filippa har varit två av de viktigaste och  mest framstående spelarna under det här fantastiska året. Att de nu väljer att stanna kvar är oerhört glädjande. Det skickar signaler till övriga Fotbolls-Sverige och hela Europa att Kopparbergs/Göteborg FC är en fin förening, en klubb där man utvecklas och når framgång.
TORE LUND
tore@yellowshark.se
Visa fler