KGFC hyllar supportrarna

Foto: TORE LUND

KGFC hyllar supportrarna

Många går just nu och väntar på besked om hur och när mer publik kan börja släppas på vid fotbollsmatcher runt om i Sverige.
Vi i Kopparbergs/Göteborg FC är inget undantag – vi längtar efter vår publik, ALLA våra supportrar!
Vid söndagens hemmamatch mot Piteå kommer därför KGFC att genomföra en manifestation för att uttrycka vår saknad efter publiken. 

Vi längtar efter dig! Det – tillsammans med namnet på några av KGFC:s supportrar – är budskapet på de t-shirts som spelarna kommer att bära på inmarschen vid matchen på på söndag (avspark 14.00 på Valhalla IP). Varje t-shirt riktar sig till en specifik person. 

– Självklart längtar vi efter den dagen då vår publik fullt ut kan återkomma till matcherna. Med deras stöttning lyfter vi oss och får ännu mer energi, säger mittfältaren och landslagspelaren Filippa Curmark.

För att upprätthålla relationen mellan klubbarna och fansen har Elitfotboll Dam under våren samlat spelare och supportrar under temat Fotbollslängtan. Det har handlat om att både spelare och fans har delat med sig av vad de längtar efter. Måljublet, energin från publiken, doften av det nyklippta gräset, sångerna eller korven i pausen. Allt det där som sammantaget skapar fotbollens magi, helt enkelt. 

– Det är tufft för alla idrotter just nu, inte minst för en publiksport som fotbollen, säger Tomas Hoszek, generalsekreterare Elitfotboll Dam. Den här manifestationen är klubbarnas sätt att visa vad fansen betyder.

TORE LUND
Kommunikationsansvarig
tore@yelowshark.se

Visa fler