Hjälp oss slå rekord – här fixar du biljett

Foto: PER MONTINI

Hjälp oss slå rekord – här fixar du biljett

Nu går vi för publikrekord!
Blir vi över 5037 åskådare på Gamla Ullevi i Champions League mot Bayern München innebär det all time high för Kopparbergs/Göteborg FC.
– Det vore hur häftigt som helst, säger Tore Lund, kommunikationsansvarig i klubben.
Hjälp oss slå rekordet – kolla här var köper du din biljett!

KGFC:s publikrekord är från 2004 och en match mot den dåvarande dominanten i svensk damfotboll, Umeå IK, som då hade en viss Marta i sitt lag, den brasilianska världsartisten som under sin första sejour i Sverige drog storpublik på alla arenor i landet.
I Göteborg lockade den matchen 5037 åskådare.

Sedan dess har Kopparbergs/Göteborg FC inte varit riktigt nära att radera rekordet. Närmast var det i fjol, då Rosengård besökte Stora Ullevi i det som beskrevs som en guldmatch – 4423 satt på läktarna då.

Men nu kan det vara dags för en putsning av det 15 år gamla rekordet.
– Känslan är att det inte bara är möjligt utan till och med troligt och realistiskt, säger Tore Lund. Men det är klart, vi behöver lite skjuts så här de sista dagarna.
– Vi ligger på 4 500 idag, men erfarenheten är ju att intresset stiger ju närmare avspark vi kommer. Över 5 000, eller 5037 då, vore en milstolpe för klubben och ännu ett bevis för att damfotbollen verkligen börjar få den uppmärksamhet den förtjänar.

Att intresset är stort är å andra sidan inte så konstigt. Naturligtvis är mötet mellan KGFC och giganten FC Bayern München en fotbollsfest  ingen vill vill missa.

Matchen i Uefa Womens Champions League spelas på Gamla Ullevi onsdagen den 11 september, avspark 18.45.

Ni som trots allt inte har möjlighet att se matchen på Gamla Ullevi kan följa den live gp.se/sport. Göteborgs-Posten kommer att direktsända både hemma- och bortamatchen mot Bayern München.

Biljetterna till supermatchen finns att köpa via Ticketmaster och på Got Events vanliga biljettställen, i första hand Got Event Biljett vid Valhallabadet, som normalt öppnar klockan 10.00.
Biljettpriserna ligger mellan 40 och 100 kronor.

Här är länken till Ticketmaster:
https://www.ticketmaster.se/event/goteborg-fc-fc-bayern-munchen-uefa-womens-champions-league-biljetter/555593.

Ni som vill utnyttja vårt förmånliga Föreningserbjudande där hela laget går för 40 kronor/biljett (minst 10, max 50 personer) följer den här länken:
https://www.ticketmaster.se/event/555593?CL_ORIGIN=Web2

Vi ses på Gamla Ullevi den 11 september.
Årets häftigaste match i Göteborg.
Rekordmatchen – ja, vi måste ju sikta på det!
KGFC Forever!

Visa fler