Fyra nya spelare till klara för KGFC:s F19-lag

Fyra nya spelare till klara för KGFC:s F19-lag

 

 

 

 

 

 

Det börjar röra på sig – säsongen 2021 närmar sig.
Fyra nya spelare är nu klara för KGFC:s F19-trupp.
Välkomna Sarah, Alice, Hedda och Taylor!

Anna Stoltze är F19-tränare i Kopparbergs/Göteborg FC.
I helgen drog hon och hennes tränarkolleger igång säsongen på Valhalla IP. På plats då var fyra nya spelare, som klubben tror mycket på inför den stundande säsongen, som förhoppningsvis inte kommer att bli söndertrasad av Covid-19.

Anna Stoltze själv presenterar de nya spelarna, som alla kommer från våra samarbetsklubbar i regionen:

Hedda Örnberg:
"En irrationell forward med bra känsla för var målet är beläget. Behärskar både spelet som rättvänd och felvänd. Ska bli spännande att följa hennes utvecklingen i en miljö där allt går fortare än hon är van vid. Kommer från Mossens BK.

Alice Svensson:
En spelare med fin fysik som är orädd i närkampsspelet. Trivs bäst centralt som back eller mittfältare. Ett fint tillskott till gruppen med sina defensiva kvaliteter. Kommer från Skoftebyns IF.

Taylor Agbodgan Nilsson:
En kompromisslös och arbetsvillig forward som kommer att skapa oreda i motståndarnas försvar. En spelare som vi hade i träning redan 2019 och som varit under vår radar sedan dess. Kommer närmast från Jitex BK.

Sarah Berkling:
En back med stor potential, inte minst visar hon en vilja att träna och bli bättre. Är löpstark, duktig en mot en och trivs när hon utmanas. En spelare som är fostrad i Lerum IS F-03. Kommer närmast från Qviding FIF.

 

 

 

Visa fler