Köp våra souvenirer – Our webshop is up and running

KGFC - nu finns alla souvenirer för  2018 till försäljning.
Matchtröjorna, tshirts, halsdukar och andra souvenirer, allt är tillgängligt för våra supportrar. Klicka bara på länken här eller på bilden här ovanför, så hamnar du hos Intersport Team där allting enkelt och smidigt finns att beställa.


Du kan beställa en "slät" tröja, utan nummer eller namn på ryggen.
Men det går också att beställa en tröja med en särskild spelares nummer och namn tryckt på ryggen (till en högre kostnad). Eller varför inte ditt eget namn Följ bara intsruktionerna när du hamnat på hemsidan hos Intersport Team.

For international orders:
Log on to the independent web store (here or click on the picture above) and find out what you want to buy, then send an email to webb.team.goteborg@intersport.se  – after that you will shortly get instructions and information about payment and shipping.
If you want a specific number or name on the back of the jersey, just write that in your mail.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter