Christen Press på plats i Göteborg

KGFC:s sportchef Lasse Svensson hälsade Christen Press välkommen tillbaka till Sverige, Göteborg och Valhalla IP. Foto: TORE LUND KGFC:s sportchef Lasse Svensson hälsade Christen Press välkommen tillbaka till Sverige, Göteborg och Valhalla IP. Foto: TORE LUND

Lite jetlaggad – men full av energi och vilja att komma igång.
KGFC:s amerikanska nyförvärv Christen Press, 29, har landat i Göteborg.
På tisdagen mötte hon media, träffade sina nya lagkompisar för första gången och genomförde första bollpasset på Valhalla IP.
– Underbart att vara här, säger hon.


Det var för drygt en vecka sedan som den amerikanska landslagsstjärnan Christen Press gjorde klart alla papper för en övergång till Kopparbergs/Göteborg FC.
I måndags kväll var hon på plats i Sverige, installerade sig i sin lägenhet, träffade sportchefen Lasse Svensson och åt sedan en bit mat tillsammans med några av sina nya lagkamrater.
Sedan blev tisdagen hektisk och full av möten – med alla lagkamrater (dem som inte är i väg på landslagsuppdrag), med klubbledning, tränare, materialare och media.
Vid den välbesökta pressträffen svarade Christen på frågor om allt mellan himmel och jord och gav tid åt både lokal och rikstäckande media.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter