Dags att rösta fram "Go Kompis" 2017

Emma Nilsson från Mölnlycke IF är en tidigare vinnare av 'Go Kompis'-priset, som delas ut av Bostadsbolagets. Nu har du chansen att nominera den du tycker ska ha priset i år! Foto: MICHAEL LUND Emma Nilsson från Mölnlycke IF är en tidigare vinnare av 'Go Kompis'-priset, som delas ut av Bostadsbolagets. Nu har du chansen att nominera den du tycker ska ha priset i år! Foto: MICHAEL LUND

I samband med hemmamatchen på Valhalla IP den 5 november mot Djugården kommer matchvärden Bostadsbolaget att dela ut priset "Go Kompis" 2017.
Och det är du som bestämmer vem som ska vinna!
Skicka in ditt förslag från och med i dag!


"Go Kompis" är ett pris som delas ut varje år av KGFC:s samarbetspartner Bostadsbolaget.
Och som tidigare år vill vi ha in nomineringar på lämpliga pristagare.
Det handlar INTE om att utse någon av tjejerna i Kopparbergs/Göteborgt FC (även om de är goa kompisar allihop). Nej det handlar om att du/ni ska föreslå en tjej eller kille i just er förening.
Det kan vara en person som är träningsvillig, snäll, hjälpsam, stöttande, schysst eller som har andra goda egenskaper. Vinnaren kommer att få ta emot priset i samband med matchen mot Djurgården den 5 november.
Skicka därför in ditt/ert förslag och en kort motivering på årtes pristagare senast 25 oktober till Anders Abrahamsson, som är klubbens marknadsansvarige:

Anders mailadress:

ribbetegen@telia.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter