Vinn en Apple-TV med Damallsvenskan.tv 

Årets säsong av damallsvenskan är igång och likaså Damallsvenskan.tv.
Nu är det dags att fixa ett abonnemang – och inte riskera att missa någon av matcherna med Kopparbergs/Göteborg FC.
Du har chansen att vinna en Apple-TV om du slår till den innan den 5 maj.


Inför årets säsong har Damallsvenskan.tv utvecklat en helt ny plattform för web/mobil/AppleTV och samtidigt sänkt priserna rejält jämfört med 2016. Ett dagspass kostar nu 49 kronor och ett månadsabonnemang 99 kronor. 
Du kan också välja att stanna kvar som medlem utan kostnad och utan tillgång till video, och då ta del av våra nyhetsbrev och kommande händelser på plattformen.
 

För att titta på Damallsvenskan.tv behöver du registrera ditt betalkort och välja mellan dagspass eller månadsabonnemang. All registrering sker via webben på sidan www.damallsvenskan.tv
På nya Damallsvenskan.TV finns flera spännande funktioner för dig som användare. Med appen kan du exempelvis dela dina upplevelser på sociala medier – direkt under livematcher eller i efterhand.
Du kan också på ett helt nytt sätt följa din favoritspelare eller lag genom deras egna sidor med matcher och klipp från årets säsong.

Alla som tecknar ett abonnemang under omgång 3 (Fram till den 2017-05-05) har möjligheten att vinna en AppleTV och ett gratis abonnemang för årets säsong.
Allt du behöver göra är att teckna ett månadsabonnemang och skicka en motivering om varför just du ska vinna till: info@damallsvenskan.tv

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter