KGFC och Blåvitt blir ännu tajtare

Pauline Hammarlund och Annahita Zamanian är redan klara. Nu är Tobbe Hysén klar också. Pauline Hammarlund och Annahita Zamanian är redan klara. Nu är Tobbe Hysén klar också.

Med start i år samarbetar Kopparbergs/Göteborg FC och IFK Göteborg på ungdomssidan.
Nu knyts banden melan föreningarna ännu mer.
Från och med nästa hemmamatch kan alla som har årskort på Blåvitts matcher i herrallsvenskan också utnyttja detta för att se KGFC:s hemmamatcher på Valhalla IP.
– Vi skapar ett mervärde samtidigt som vi ger fler chansen att få ännu ett favoritlag, säger Anders Abrahamsson, marknadsansvarig.


Samarbetet på flick- och juniorsidan mellan KGFC och IFK Göteborg har startat på bästa tänkbara sätt. Blåvitts och deras akademi har hand om alla yngre tjejer och deras utveckling, KGFC är ansvarig för elitverksamheten på F19-nivå.
Tränare och ledare från bägge lägren är involverade i verksamheten.
Laget som spelar i F19-allsvenskan – med flera blåvita bidrag och dessutom duktiga tjejer från alla våra andra samarbetsföreningar – har fått en kanonstart på säsongen med två raka segrar.
Nu tar vi nästa steg.
De som har ett årskort till Gamla Ullevi och IFK:s hemmamatcher där, kan nu också utnyttja det för att följa Kopparbergs/Göteborg FC i hemmamatcherna på Valhalla IP.
– Vi tror att det här ett jättebra steg att ta för att öka intresset för damfotbollen, säger Anders Abrahamsson.
Första chansen för Blåvitts årskortsinnehavare att kolla in KGFC på hemmaplan blir den 1 maj då vi möter Vittsjö.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter