Följ upptaktsträffen – live i Damallsvenskan.tv

På fredagen smäller det.
Då är det dags för den traditionella upptaktsträffen, som den här gången äger rum i Malmö. Hur ser förväntningarna, förhoppningarna, drömmarna och farhågorna ut – det blir en genomgång lag för lag.
Följ alltihop i Damallsvenskan,tv!


För Kopparbergs/Göteborg FC har försäsongen gått i dur. Vi har haft ett bra läger på Gran Canaria, presterat väl i flera av träningsmatcherna och framför allt bättre poch bättre för varje vecka som gått.
Nu längtar alla – spelare, ledare och övriga funtionärer – efter årets första allsvenska avspark,som för KGFC:s del äger rum den 16 april på Valhalla IP mot KIF Örebro.
Men KGFC är naturligtvis inte det enda laget som ser fram emot premiären. Men hur är egentligen läget hos de svenska mästarna från Linköping, hur är ett guldjagande FC Rosengård rustat inför 2017, kan nykomlingen Limhamn/Bunkeflo utmana?
På fredagen – 7 april – får vi förhoppningsvis några av svaren.
Då äger årets upptaktsträff rum, den här gången på Palladium i Malmö.
Naturligtvis går det att följa allt i Damallsvenskan.tv från 10.30 – och när ni väl är inloggade där passar det såklart bra att teckna ett abonnemang för hela säsongen. Följ KGFC hela 2017, både hemma och borta – klicka in på DAMALLSVENSKAN.TV!!!
Kopparbergs/Göteborg FC kommer att ha målvakten Jennifer Falk och tränaren Stefan Rehn på plats  under upptaktsträffen.
Men innan dess, redan nu på lördag 8 april, är det dags för genrep på Valhalla IP. Sista träningsmatchen inför premiären. Hovås/Billdal kommer på besök och matchen börjar 13.00. Vi ses där!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter