Supertalangen Felicia de Feo klar för KGFC

Felicia de Fea, välkommen till KGFC! Felicia de Fea, välkommen till KGFC!

Precis som planet hem från lägret på Gran Canaria taxade fram mot avgång, gjorde Kopparbergs/Göteborg FC klart med den sista pusselbiten i spelartruppen 2017.
Välkommen till KGFC, Felicia de Feo!
– Felicia har tränat med oss under försäsongen och är en stor talang med meriter från de yngre landslagen. Jag är jätteglad att vi kunnat knyta henne till oss, säger tränaren Stefan Rehn.


KGFC bygger ungt, bygger för framtid och nutid på en och samma gång.
Nu är sista pusselbiten för en komplett trupp 2017 på plats. I dag har Felicia de Feo, 16, skrivit på för klubben och kommer att börja träna med laget redan på torsdagen.
– Vi har sett henne mycket i vinter och Felicia är verkligen duktig, säger sportchefen Lasse Svensson. Hon är en produkt från Eriksbergs IF, en av alla de fina samarbetsklubbar vi jobbar tillsammans med.
I och med de Feos övergång har Eriksbergs IF nu, tack vare ett långt och fantastiskt arbete, lyckats få fram sin första allsvenska spelare.
Respekt!

Stafan Rehn beskriver Felicia de Feo som en bollsäker, snabb och modern mittback, en tjej som har en potential som kan ta henne hur långt som helst.
Att hon redan gjort debut och gjort det  bra i såväl ungdoms- som flicklandslag är naturligtvis ingen slump.
FdF – Felicia de Feo – is a rising star!!!
– Vi har sett henne i träning med a-laget på försäsongen och med vår F19-trupp, säger Rehn. Felicia har dessutom gjort några inhopp i våra träningsmatcher och gjort det väldigt bra. Hon är en tjej framtiden, inget snack om saken.
Med styvt två veckor kvar till allsvensk premiär är alltså KGFC-truppen nu klar.
# Vi har tvingats att ta farväl av eviga profiler som Anna Ahlstrand och Sara Lindén.
# Men vi har också önskat nya och framtiida pubkikfavoriter som Anna Larsson, Savannah Levin, Sarah Teegarden, Pernilla Milton och Felicia de Feo välkomna till truppen.
Känns okej ändå, va, Stefan?
– Ja, absolut. Vi har en bred trupp nu, med konkurrens på nästan varje plats. Och stämningen i truppen är fin. Jag längtar så klart efter den allsvenska premiären.

Allsvensk premiär, ja...
...16 april hemma mot Ötebro, håll ögonnen öppna för speciell info där.
Men först har vi träningsmatch mot Mallbaclen på lördag kl. 15.00.
Ses på Valhalla IP då!
Deal, va?

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter