Shake Hands 2017 är i gång!!!!

Shake Hands och de öppna träningarna sparkasd i gång igen. Yeah! Vilket drag det blev! Foto: TORE LUND Shake Hands och de öppna träningarna sparkasd i gång igen. Yeah! Vilket drag det blev! Foto: TORE LUND

Shake Hands är tillbaka.
Shake Hands är här för att stanna.
Nu är vi i gång med säsongen 2017!


Shake Hands går nu in på tredje året.
Det började försiktigt, taggade upp, taggar upp ännu mer nu.
– Vi har verkligen nått ut, det är jätteroligt och fantastiskt, säger gänget bakom Kopparbergs/Göteborg FC:s satsning på att få fler och fler och fler tjejer att upptäcka fotbollens möjligheter tillsammanhang och gemenskap.

Ny säsong med Shake Hands. Camila Ackerfors och Isabel Expósito är kvar i ledargänget sedan i fjol. Nu hälsar vi också Mikaela Bengtsson välkommen! Foto: TORE LUND Ny säsong med Shake Hands. Camila Ackerfors och Isabel Expósito är kvar i ledargänget sedan i fjol. Nu hälsar vi också Mikaela Bengtsson välkommen! Foto: TORE LUND

I går, tisdag 21 mars, drog vi i gång säsongen 2017.
Det gamla ledargänget, med Camilla Ackerfors och Isabel Expósito i spetsen, var naturligtvis på plats också när årets säsong drog i gång.
Men vi hade också glädjen att välkomna Mikaela Bengtsson som en av våra nya betydelsefulla krafter. Också hon är fostrad och utbildad i vår samarbetrspartner Futebol Da Forças filosofi, också hon har en bakgrund inom damfotbollen.
– Det här ska bli hur kul som helst, sa MIkaela inför sin första träning.
Efteråt var hon än mer PÅ.
– Det här var och är hur kul som helst! 
För runt klockan 18.00 trillade ju tjejerna in en efter en. En del bekanta ansikten, flera nya. Shake Hands är på god väg at få den roll bland tjejer i fotbolls-Göteborg vi hoppades att vi skulle få.
– Vi är långsiktiga med detta, lovar Tore Lund, som är Shake Hands-ansvarig i KGFC. Vi är aldrig bättre än vår senaste träning. Vi ska vara på tårna för att 2017 ska bli Shake Hands bästa år hittills.
På tisdag i nästa vecka är vi garanterat ännu fler än i premiären!
Till nästa vecka har orden spidits ännu mer!
Shake Hands är här för att stanna!
Nu kör vi, nu fortsätter vi!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter