Shake Hands öppna träningar är här igen – start 21 mars!

Nu är det äntligen dags igen!
Shake Hands öppna träningar på Valhalla IP drar i gång den 21 mars.
Alla tjejer är välkomna!


Shake Hands går nu in på tredje året i regi Kopparbergs/Göteborg FC. Och vilken härlig resa vi har haft. Det började med besök på alla hemmamatcher, guidningar, infomöten, utbyten med systerprojekt i andra delar av Västsverige.
I fjol inledde vi våra öppna träningar i samarbete med fantastiska ledare och instruktörer från Futebol Dá Força och Röda Korsets Ungdomsförbund. Säsongens höjdpunkt var Shake Hands World Cup, som spelades på Valhalla i september med 63 deltagande tjejer från Göteborg, Borås och Växjö.
Nu är vi taggade till tänderna för omstarten 2017. Och vi hoppas att ännu fler tjejer ska hitta till oss i år. Alla är välkomna. Tveka inte att komma till oss – vi vågar lova superkul träningar, tillfällen att träffa nya kompisar och om allt klaffar blir det så klart en Shake Hands World Cup igen.
Glädjande nog är våra goa tränare från i fjol fortfarande kvar, dessutom kommer de att få hjälp av ytterligare ett par entusiastiska ledare.

• Vi startar tisdag den 21 mars!
• Sedan kör vi varje tisdag under hela 2017!
• Och det är klockan 18.00 som gäller!


Vi ses väl!
Välkommen!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter