Välkommen tillbaka till KGFC, Anders Nord!

Anders Nord, back in KGFC-business! Anders Nord, back in KGFC-business!

Anders Nord, mångårig målvaktstränare i Kopparbergs/Göteborg FC lämnade sitt uppdrag inför den här säsongen.
Men nu är han tillbaka – i en ny roll!
– Mitt hjärta för klubben är för stort för att jag bara skulle ställa mig vid sidan och titta på, säger den populäre KGFC-profilen.
– Jag vill vara delaktig när klubben tar klivet in i framtiden!


Alla med den minsta koll på KGFC vet att Anders Nord varit målvaktstränaren som jobbat med de bästa av de bästa – Loes Geurts, Hedvig Lindahl, Jennifer Falk, Kristin Hammarström, Fanny Lund, Anna Larsson och då skrapar vi ändå bara på ytan.
Inför 2017 var Anders tvungen att hoppa av sitt uppdrag som målvaktstränare, hans jobb på RK Travel Group krävde det. I hans ställe har klubben fått in kanonkillen Thomas Garnold och är mäktigt nöjda där.
Men Anders ville vara kvar på något sätt – och så gick tankarna även hos KGFC.
Och nu är vi frammme vid den perfekta lösningen. Anders Nord, populär bland spelare och alla andra som jobbar i klubben, får en ny roll där hans erfarenhet med partners, sponsorer och damfotbollsälskare är i fokus, där hans unika koppling till spelarna och det som händer på fotbollsplanen är central.
– Tjejerna, spelarna, våra ansikten utåt, de är viktigast av allt. Det är dem jag vill lyfta fram, utan dem är vi ingenting!
– Jag vill verkligen vara en del i att KGFC växer mot publik och partners, jag vill göra mitt yttersta för att mitt hjärta för klubben ska få fler att brinna för oss och det vi gör för damfotbollen i Göteborg och Västsverige.
Lasse Svensson, sportchefen i KGFC som stått nära Anders Nord under många år, bubblar av glädje när han ska beskriva sina motiv för att åter knyta Anders Nord till klubben.
– Anders är en person med svårslagna meriter i sin roll som tränare, men han har också i sin yrkesroll ett oslagbart kontaktnät mot omvärlden. Att vi nu får in honom i klubbledningen för Kopparbergs/Göteborg FC är viktigt för framtid och våra fortsatta ambitioner.
– Så jag kan bara säga, välkommen Anders, härligt att ha dig kvar hos oss!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter