Fri entré till årets första hemmamatch

På lördag är det dags för Adelina Engman och de andra spelarna att ta sig an Hjörring i årets första match på Valhalla IP. Foto. PER MONTINI På lördag är det dags för Adelina Engman och de andra spelarna att ta sig an Hjörring i årets första match på Valhalla IP. Foto. PER MONTINI

På lördag - den 4 februari, klockan 14.00 - är det dags för årets första match på Valhalla IP för Kopparbergs/Göteborg FC.
Danska Fortuna Hjörring står för motståndet.
Och det är fri entré som gäller!


Efter förlusten mot Bröndy i lördags är det dags för ännu en match mot tufft danska motstånd. Hjörring är ett notoriskt topplag i den danska ligan och danskorna ligger mer i fas med sin säsong efter de spelar höst/vår.
– Vi räknar med en rejäl utmaning igen, hälsar ledarteamet med Stefan Rehn i spetsen. Men nu har vi fått en veckas träning till och hoppas dessutom få tillbaka några av de spelare som varit skadade och sjuka. Det här ska bli spännande.
Exakt vilka ur kvintetten Beata Kollmats, Elin Rubensson, Irvina Bajramovic, Catrine Johansson och Filippa Curmark som är redo för spel är för tidigt att sia om. Det enda som är helt säkert är att höftopererade Nathalie Persson får vänta ytterligare på sin comeback.

Vi hoppas nu så klart att många av våra trogna supportrar tar sig till Valhalla på lördag.
Vi öppnar grindarna på vid gavel för er – och naturligtvis är det fri entré.
Och självklart ska vi ställa fram lite värmande kaffe och något tilltugg dessutom.
Vi ses! 14.00! Lördag!
Força KGFC!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter