Gör som KGFC och Shake Hands – stötta Futebol dá força i Moçambique – swisha 10 kronor och hjälp till du också

Organisationen Futebol dá força (FDF), som genom fotboll stärker tjejers rättigheter och möjligheter, behöver nu vår hjälp i Moçambique.
Kopparbergs/Göteborg FC och vårt integrationsprojekt Shake Hands samarbetar redan med FDF här på hemmaplan. Nu vill vi hjälpa dem också i Afrika.
KGFC och Shake Hands skänker därför 15 000 kronor – och hoppas nu att våra supportrar också vill delta genom att swisha 10 kronor till Futebol da força och stötta fotbollsligan i Mocambique.

Det är snart dags för slutspel i FDF:s fotbollsliga i Moçambique, där 3746 tjejer spelar.
Dessvärre  har inbördeskriget i de centrala delarna av det sydöstafrikanska landet förvärrats och nu är slutspelet hotat.
Futebol da força håller nu på att samla in medel till medaljer åt alla tjejer, och ber nu oss om hjälp för att få ihop till dem och därtill pengar som täcker de accelererande säkerhets- och transportkostnaderna.
Swisha 10 kr/medalj till FDF på 123 615 11 38 så ger du tjejer självförtroende och motivation, lockar fler tjejer till att vara med och skapar acceptans från familj och samhälle. Swishar du 200 kr så får ett helt fotbollslag medaljer! 

Vi på Kopparbergs Göteborg FC och Shake Hands har bestämt oss för att stötta verksamheten i Afrika med 15 000 kr - och om våra medlemmar och supportrar också hjälper till bidrar vi till att slutspelet i Moçambique kan genomföras, samtidigt som vi hjälper till att skapa hopp och glädje mitt i kriget.
Genom vårt nära samarbete med Futebol da força och deras utbildade ledare här i Göteborg, har vi upptäckt vilket fantastiskt arbete de bedriver både i Sverige och på andra håll i världen. Deras bidrag till vår verksamhet under namnet Shake Hands är ovärderligt – pch kommer att fördjupas under 2017.
FDF bildades 2012 av eldsjälen Cecilia Andrén Nyström och har under åren bland annat uppmärksammats och prisats på Idrottsgalan och fått stöd av kronprinsessan Victoria och prins Daniel.
Det vore fantastiskt om du som läser detta också vill vara med!
Med fotbollens hjälp kan vi skapa en bättre värld tillsammans!
Läs mer på:
www.facebook.com/futeboldaforca

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter