Dags att rösta fram "Go Kompis" 2016

2015 var det Emma Nilsson från Mölnlycke IF som vann Bostadsbolagets pris "Go Kompis". Nu har du chansen att nominera den du tycker ska ha priset i år! Foto: MICHAEL LUND 2015 var det Emma Nilsson från Mölnlycke IF som vann Bostadsbolagets pris "Go Kompis". Nu har du chansen att nominera den du tycker ska ha priset i år! Foto: MICHAEL LUND

I samband med hemmamatchen på Valhalla IP den 5 november mot Piteå IF kommer matchvärden Bostadsbolaget att dela ut priset "Go Kompis" 2016.
Och det är du som bestämmer vem som ska vinna!
Skicka in ditt förslag från och med i dag!


"Go Kompis" är ett pris som delas ut varje år av KGFC:s samarbetspartner Bostadsbolaget.
Och som tidigare år vill vi ha in nomineringar på lämpliga pristagare.
Det handlar INTE om att utse någon av tjejerna i Kopparbergs/Göteborgt FC (även om de är goa kompisar allihop). Nej det handlar om att du/ni ska föreslå en tjej eller kille i just er förening.
Det kan vara en person som är träningsvillig, snäll, hjälpsam, stöttande, schysst eller som har andra goda egenskaper. Vinnaren kommer att få ta emot priset i samband med matchen mot Piteå den 5 november.
Skicka därför in ditt/ert förslag och en kort motivering på årtes pristagare senast 29 oktober till Anders Abrahamsson, som är klubbens marknadsansvarige:

Anders mailadress:

ribbetegen@telia.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter