Shake Hands kör öppna träningar hela sommaren

Det blixtrade och det regnade när Shake Hands hade träning häromveckan. Men vad är väl lite dåligt väder när man har så roligt... Foto. MORGAINE RANKSEN Det blixtrade och det regnade när Shake Hands hade träning häromveckan. Men vad är väl lite dåligt väder när man har så roligt... Foto. MORGAINE RANKSEN

För varje vecka har fler och fler tjejer hittat till Valhalla IP och de öppna träningarna vi kört där på tisdagar sedan tidigt i våras.
Nu har vi fattat beslut om att fortsätta under sommaren.
– Då blir det både dagtid och kvällstid, allt för att få så många tjejer till oss som möjligt, säger Isabel Expósito, en av ledarna från Futebol dá força som fått Shake Hands att lyfta.


Hittills har vi haft våra träningar tillsammans med det internationella tjejfotbollsprojektet Futebol dá força på tisdagkvällar mellan klockan 18 och 19.
– En fantastisk energikick att se de unga tjejernas entusiasm och glädje, säger Tore Lund, Shake hands-ansvarig i Kopparbergs/Göteborg FC.
– Det här en långsiktig satsning och vi har fler projekt kopplade till Shake Hands på gång framöver.
Vad då?
– Vi är bland annat i startgroparna för att fixa en fotbollsturnering i höst. Men där måste vi få lov att återkomma om detaljerna.

Men först går vi in i sommaren tillsammans med våra underbara och engagerade ledare Camilla Ackefors, Isabel Expósito, Morgaine Franksen, Fortesa Hoti, Anna Stoltze och Frida Persson.
– Vi känner att vi håller på att bygga upp något här som är bra, roligt och viktigt, säger Morgaine Franksen. Då kände vi att vi ville hålla i gång över sommaren också. Vi tror att många av de tjejer vi haft hos oss kommer att uppskatta det,
– Sedan hoppas vi så klart kunna locka till oss många nya också.
De tider som gäller för våra öppna träningar i sommar är tisdagar mellan klockan 13.00 och 14.00 och senare i sommar på den vamliga tiden mellan 18 och 19..
På grund av bland annat Partille Cup och Gothia Cup har vi dock tvingats stryka några datum, men här är dagarna som gäller. Hjälp gärna till och sprid informationen.
# 14 juni (13-14).
# 21 juni (13-14).
# 28 juni (13-14).
# 12 juli (13-14).
# 26 juli (18-19).
# 2 augusti (18-19).

Och precis som vanligt håller vi till på Valhalla IP.
I höst kommer vi sedan att fortsätta med våra kvällstider på tisdagarna.
Forza Shake Hands!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter