Nu finns våra matchprogram på nätet och i din telefon

Adde, Andy, Sara och Elin. Nu finns allt om dem och våra sponsorer, laguppställningar och mycket mer digitalt inför varje match. Ladda ner, njut och kolla på fotboll med full koll. Foto: PER MONTINI Adde, Andy, Sara och Elin. Nu finns allt om dem och våra sponsorer, laguppställningar och mycket mer digitalt inför varje match. Ladda ner, njut och kolla på fotboll med full koll. Foto: PER MONTINI

Premiär i lördagsmatchen mot FC Rosengård.
Matchprogrammet digitalt.
Ladda ner i din telefon, din laptop eller din läsplatta! Läs och kolla i förväg allt som finns att ta reda på om matchen. Sitt på läktaren och ha all info på nära håll!


Kopparbergs/Göteborg FC slutar med matchprogram i pappersformat.
Det är 2016, det är ett önskemål från våra fans, det är ett hänsynstagande mot miljön.
Från och med matchen mot Rosengård finns info om våra partners, laguppställningar, krönikor och alla artiklar bara digitalt.
– Vi vill gå i bräschen för framtiden, säger klubbchefen Peter Schramm. Vi inser att någon kanske kommer att sakna pappersprogrammet till en början, men vi tror att alla vänjer sig och inser att detta är rätt väg att gå.
– Och, till skillnad från pappersprogrammet, är det den digitala motsvarigheten alltid gratis!
Här nedanför finns redan nu matchprogrammet till lördagens match mot FC Rosengård. Ladda ner det i dag, eller gör det i din telefon på Valhalla IP när du är på plats!
Även till höger på startsidan, under "Nästa match", kommer laguppställningarna att tidigt finnas tillgängliga.
Vi ses lördag 21 maj, 15.00 på Valhalla IP!
Forza KGFC!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter