Träffa KGFC-stjärnorna i Icebug-butiken på onsdag!

Pauline Hammarlund är en av spelarna från KGFC som dyker upp i Icebugs butik på onsdag. Kom dit och träffa henne och några av de andra spelarna. Foto: PER MONTINI Pauline Hammarlund är en av spelarna från KGFC som dyker upp i Icebugs butik på onsdag. Kom dit och träffa henne och några av de andra spelarna. Foto: PER MONTINI

Träffa KGFC:s premiärtaggade spelare och tränaren Stefan Rehn inför den allsvenska premiären till helgen.
På onsdag dyker Rehn upp i skotillverkaren Icebugs butik i centrala Göteborg tillsammans med landslagsanfallaren Pauline Hammarlund, målvaktsstjärnan Jennifer Falk och F19-europamästaren Rebecka Blomqvist.
Surra och mingla med dem där – och ta chansen att köpa ett årskort tillsamtliga årets hemmamatcher och få ett par supersulor från Icebug på köpet.


På söndag drar damallsvenskan i gång för Kopparbergs/Göteborg FC. Då möter laget Piteå på bortaplan.
Spännande, förväntansfullt, nervöst... Men oerhört roligt!

Vill du ta chansen att träffa några av lagets spelare, tränaren Stefan Rehn och klubbchefen Peter Schramm innan allvaret börjar, då är det bara att söka sig till Icebugs butik på Södra Larmgatan 9 på onsdag den 13 april. KGFC-gänget kommer att finnas på plats mellan 16 och 18.
– Vi hoppas att många vill komma och önska tjejerna lycka till, snacka lite, ta bilder och få autografer, säger Peter Schramm. För egen del tycker jag att säsongen 2016 känns oerhört spännande med tanke på lagets fina prestationer under våren.
Spelarna som dyker upp är Pauline Hammarlund, som senast var med i landslaget match i veckan, Jennifer Falk, nya målvakten från Mallbacken som spås vara en framtida landslagskeeper och Rebecka Blomqvist, som var en av hjältarna från F19-landslaget som vann EM-guld i fjol.

Exklusivt erbjudande
Köp ett årskort (700 kronor), och erhåll samma Icebug-sulor som Kopparbergs/Göteborg FC tränare och ledare använder.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter