Salming är Kopparbergs/Göteborg FC:s nya klädsponsor

Här är den! KGFC:s nya fräcka matchdräkt Här är den! KGFC:s nya fräcka matchdräkt

Kopparbergs/Göteborg FC + Salming = sant!
Klubbens avtal med en ny klädsponsor är undertecknat och klart.
– Underbart, säger klubbchef Peter Schramm. I och med det här får vi den fräckaste matchdräkten i allsvenskan!


Kopparbergs/Göteborg FC har inlett ett unikt och mycket spännande samarbete med Salming Teamwear.
Företaget, som gjort sig känt för sportutrustning och kläder inom hockeyn, handbollen, löpningen och innebandyn, inleder härmed sitt första samarbete med en fotbollsklubb i Göteborg.
– Det här är en fantastisk lösning för oss, säger klubbchef Peter Schramm. Vi är oerhört glada över den här överenskommelsen, vi är stolta över att vi blir den förening som Salming Teamwear fortsätter att manifestera sin satsning på dam- och tjejidrott med.

Uppgörelsen innebär att Kopparbergs/Göteborg FC från och med säsongen 2016 kommer att spela och träna i kläder från Salming Teamwear, och komma till spel i allsvenskan i matchdräkter med en ny design.
Naturligtvis behåller vi den svarta färgen, men matchstället har fått en unik twist och vi tycker att dräkterna sticker ut på ett modernt och positivt sätt.
Peter Schramm, klubbchef för Kopparbergs/Göteborg FC, säger:
– Det är alltid kul att gå i bräschen tillsammans med företag som ser nya möjligheter och söker nya vägar till utveckling. Jag hoppas och tror att samarbetet med Salming Teamwear kommer att bli långvarigt och givande för båda parter.
Thomas Nord, Head of Marketing & Design vid Salming Sports AB, kommenterar avtalet:
– Samarbetet med Kopparbergs/Göteborg FC är ett kvitto på att vår Teamwear håller måttet även på högsta nivå inom damfotbollen. Utöver bekräftelsen för produktområdet i sig är det viktigt för oss att förstärka varumärkets kvinnliga sida inom lagsport, i dag är över 50 procent av Salmings försäljning inom till exempel löpning till tjejer, och den trenden står sig.”

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter