Skyttedrottning till Kopparbergs/Göteborg FC!

Skyttedrottningen Bajramovic klar för KGFC. Gissa om klubben är stolt och glad över att knyta en sådan supertalang till sig... Skyttedrottningen Bajramovic klar för KGFC. Gissa om klubben är stolt och glad över att knyta en sådan supertalang till sig...

Jättetalangen Irvina Bajramovic är klar för Kopparbergs/Göteborg FC.
Överenskommelsen med 20-åringens moderklubb IK Rössö blev klar i dagarna.
– Irvina har alla möjligheter att nå riktigt långt, säger KGFC:s sportchef Lasse Svensson.


Samarbetet mellan klubbarna innebär att Irvina Bajramovic successivt kommer att slussas in i Kopparbergs/Göteborg FC, men hon kommer att att spela flertalet matcher för Uddevallaklubben under kommande säsong.
– IK Rössö är en väldigt fin och välskött klubb, där unga tjejer har goda förutsättningar att utvecklas, säger KGFC:s sportchef Lasse Svensson. Det känns bra att vi under lång tid nu haft ett sådant bra samarbete med dem.

Sedan tidigare finns F19-landslagets Rössö-fostrade Rebecka Blomqvist i KGFC liksom den unga mittbacken Viktoria Bergqvist, som tog klivet upp i a-truppen under fjolåret.
– Vi hoppas så klart att Irvina ska ta kliv framåt på samma sätt som Rebecka och Viktoria gjort, säger Lasse Svensson. Åtskilliga klubbar var ute efter Irvinas namnteckning, vi är stolta över att hon nu väljer att fortsätta sin karriär hos oss. 
IK Rössös tränare Niklas Christensson säger:
– Vi vill naturligtvist bidra till att Irvina fortsätter att utvecklas. Hon har alla möjligheter att gå riktigt långt. Och vi är glada att den här överenskommelsen med Kopparbergs/Göteborg FC innebär att Irvina kan spela med oss under stora delar av säsongen 2016.
Irvina Bajramovic svarade för en fantastisk säsong i damettan förra året, där hon med 34 mål vann skytteligan överlägset.
– Hennes näsa för mål är fantastisk, säger Lasse Svensson.
Välkommen till KGFC, Irvina Bajramovic!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter