KGFC söker bollflickor till säsongen 2016

Visst är ni många tjejer där ute som vill komma riktigt nära de allsvenska matcherna. Ta chansen nu och bli en av våra bollflickor under säsongen 2016. Foto: PER MONTINI Visst är ni många tjejer där ute som vill komma riktigt nära de allsvenska matcherna. Ta chansen nu och bli en av våra bollflickor under säsongen 2016. Foto: PER MONTINI

Varje match i damallsvenskan kräver spelare, domare, publik, mediabevakning, speaker, servering och en massa annat.
En viktig detalj i att fixa ett bra evenemang är bollflickorna.
Nu söker vi dessa unga tjejer som vill hjälpa till att göra våra matcher under 2016 till riktiga fotbollsfester.
Tveka inte – hör av er!


Kopparbergs/Göteborg FC har ett fantastiskt samarbete med klubbarna i Göteborgsregionen. Bland mycket annat brukar vi se till att unga tjejer får chansen att komma nära stjärnorna i damallsvenskan genom att se till att de får vara bollflickor i en match.

Nu stundar en  ny säsong och KGFC har ett spännande, ett ungt och ett i stora delar nytt lag på gång. Försäsongens träningar och matcher har sett väldigt lovande ut, det kan vi lova!
Vi ser mycket fram emot det som väntar, det som drar i gång i april – Damallsvenskan!
Så ni tjejer, tränare och ledare som känner att detta är spännande, tveka inte att höra av er till oss. Ni kommer att få en oförglömlig upplevelse – samtidigt som ni hjälper oss att göra ett bra arrangemang ännu bättre eller till och med bäst!
Vi söker sex till åtta tjejer till varje match och vi vill att ni ska vara minst 11 år gamla.
Tveka inte att höra av er.
Skicka ett mail till klubbens evenemangsansvarige, Anders Goffe, så ser han till att pussla in er på någon av hemmamatcherna under säsongen!
Anders mailadress är:
anders@elcab.se
Nu kör vi vi!
Vi ses på Valhalla IP under året, va?

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter