Träning i snökaos – och många borta med landslagen

Hatten av för GotEvent som fixade så KGFC kan träna i eftermiddag, trots sökaos. Foto:LASSE SVENSSON Hatten av för GotEvent som fixade så KGFC kan träna i eftermiddag, trots sökaos. Foto:LASSE SVENSSON

Ni kanske tror att KGFC viker ner årorna bara för lite snö...
... men va sjutton, inte alls!
Naturligtvis är det träning på tisdageftermiddagen och naturligtvis är det fullt fokus på att komma väl förberedd inför säsongen 2016!
Samtidigt gläds vi över att vi har så många tjejer borta på olika landlagsläger.


Det såg inte så inbjudande ut på tisdagmorgonen. Men sedan rullade personalen från GotEvent in med sina maskiner.
– Lite snö stoppar oss inte, menar såväl sportchefen Lasse Svensson som alla de tjejer som är kvar i stan och är taggade för fortsatta träningspass på Valhalla IP inför allvaret som kryper närmare för varje dag.
– En eloge till gänget på GotEvent, poängterar Svensson.

Nu har klubben ändå ett gäng spelare borta på diverse läger med olika landslag. Elin Rubensson och Pauline Hammarlund förbereder sig med a-landslaget inför den viktiga träningsmatchen mot Skottland i nästa vecka – sista genrepet inför OS-kvalet i mars.
Andrine Hegerberg är i väg med norska landslaget.
Adelina Engman är med sina finska landlagskompisar den här veckan.
Och F19-landslaget har kallat in trion Rebecka Blomqvist, Maja Göthberg och Nathalie Persson under den blågula fanan.
– Bara roligt med så många duktiga tjejer i laget, menar Lasse Svensson. Men gänget som är kvar kommer också att kämpa hårt och se till att konkurrenesen är på topp inför lägret på Gran Canaria i början av februari.
Något nytt i truppen den senaste veckan?
– Nej, vi jobbar på och har någon liten pusselbit kvar att fixa innan allsvenskan drar i gång. Men det känns stabilt! Jag är lugn!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter