Här är tränarteamet i KGFC 2016

KGFC:s ledarstab hälsar Anna Stoltze välkommen in i gänget. Jane, Nord, Stefan, Anna och Lasse njöt över att vara tillsammans i höstkylan under torsdagens träning. Foto: TORE LUND KGFC:s ledarstab hälsar Anna Stoltze välkommen in i gänget. Jane, Nord, Stefan, Anna och Lasse njöt över att vara tillsammans i höstkylan under torsdagens träning. Foto: TORE LUND

Kopparbergs/Göteborg FC förstärker, laddar om och planerar för 2016.
Nu är lagets ledarstab inför nästa säsong i stort sett klar och redo för de tuffa utmaningar som väntar.
– Vi är glada och väldigt nöjda överatt kunna presentera Anna Stoltze som ny assisterande tränare, säger sportchefen Lasse Svensson.


Sportchefen Lasse Svensson säger:
– Vi har nu analyserat klart säsongen 2015, lagt besvikelsen bakom oss och har fullt fokus på 2016.
Det befintliga tränarteamet kommer att förstärkas av Anna Stoltze, 42. Anna har tidigare bland annat tränat Byttorp i söderettan, Angered United, Holmalund, Qviding, Kortedala, distriktslag i Västergötland och Göteborg och har dessutom varit ansvarig för KGFC:s lyckade F19-satsning.
– Det är ett uppdrag jag kommer att fortsätta med, säger Anna. Jag tror det är bra att våra verksamheter knyts närmare varandra, att a-laget och F19-laget arbetare tätare tillsammans. Jag ser mycket fram emot att nu också jobba med a-laget! 

Stefan Rehn säger:
– Jag känner Anna väl och tillsammans med de övriga teamet kommer hon att bidra till att göra oss till en ännu starkare grupp.
Hur skulle du beskriva hela teamet du har vid din sida?
– Det här är människor som brinner för KGFC:s bästa, människor med fokus på utveckling, människor med en oerhörd kompetens och erfarenhet från både dam och herrfotboll på allra högsta nivå.

Om de sista pusselbitarna faller på plats kommer ledarstaben i Kopparbergs/Göteborg FC se ut så här 2016:
• Lasse Svensson – sportchef.
• Stefan Rehn – huvudtränare.
• Anna Stoltze – assisterande tränare, F19-ansvarig.
• Sophia Olofsson – F19-tränare.
• Jane Törnqvist – fystränare, försvarstränare.
• Stig Fredriksson – försvarstränare.
• Anders Nord – målvaktstränare.
• Roland Lundström - materialförvaltare.
• Matilda Lundblad – läkare.
• Sara Woodbridge - fysioterapeut.


Sportchefen Lasse Svensson är så här lång mycket nöjd med hur klubben tagit sig vidare efter besvikelsen av årets sportsliga resultat.
– Vi var besvikna och har hanterat det, nu blickar vi bara framåt, säger han. Våra nyförvärv Pauline Hammarlund, Jennifer Falk, Elin Landström och Maja Göthberg är jättespännande. Dessutom har vi fått behålla den viktiga stommen från året som gått.
– Tränarteamet tillsammans med hela spelartruppen besitter en fantastisk stor och unik kompetens vilket vi bättre skall ta vara på och använda oss av för att tillsammans ta oss tillbaka till vinnarspåret.
– 2016 ser ut att bli ett oerhört intressant år för KGFC!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter