Maja och Jennifer på plats på Valhalla!!!

Maja Göthberg och Jennifer Falk har checkat in på Valhalla IP. Välkomna, tjejer! Foto. TORE LUND Maja Göthberg och Jennifer Falk har checkat in på Valhalla IP. Välkomna, tjejer! Foto. TORE LUND

Efter den allsvenska avslutningen har det varit lite rast och vila för tjejerna i KGFC.
Slut med det nu – på måndagen stämplade gänget in på Valhalla IP igen. Nu är det fullt fokus på 2016.
Och bland tjejerna som tränade märktes nyförvärven Maja Göthberg och Jennifer Falk!
– Häftigt att vara här, säger F19-mästaren från Hovås Billdal och keeperprofilen från Mallbacken.


Säsongen har tickat förbi elfte timmen.
2015 är lagt till handlingarna, även om analysarbetet och lärdomarna inte är helt fästa på pränt ännu.
– Så här är det i den här världen, säger KGFC:s sportchef Lasse Svensson.Ibland blir det succé, ibland går det mindre bra. I år gick det sämre än vi hoppats, men vi ska gå stärkta ur det här och har en spännande framtidssatsnng på gång

Stefan Rehn önskade 'nykomlingarna' välkomna. Sedan var det fullt fokus på träning, utveckling och 2016!!! Foto. TORE LUND Stefan Rehn önskade 'nykomlingarna' välkomna. Sedan var det fullt fokus på träning, utveckling och 2016!!! Foto. TORE LUND


En sjätteplats blev det.
– Ja, och vi är inte nöjda, så klart. Men någonstans ska man komma håg att vi har fler lag bakom oss än framför oss. Nu siktar vi ändå uppåt och framåt, inte nödvändigtvis guld 2016, men ett kanonlag som byggs upp över tid.
I den satsningen ingår bland andra tjejen som var med och van F19-EM i somras, Maja Göthberg, och målvakten som fått all kredd för att Mallbacken lycklades hänga kvar i allsvenskan, Jennifer Falk.
På måndagen gjorde de både nyförvärvern sina första träningar med laget.
– Underbart att vara här, säger Maja.
– Underbart att vara här, säger Jennifer.
Varför?
– Alla fotbollsspelare som kommer från Göteborgsområdet vill spela i KGFC, det är måttstocken och målet att sikta mot, menar Maja.
– Så är det, säger Jennifer!
På träningen under måndagseftermiddagen var det långt i från fullsatt. Ett par tjejerna var lediga, en handfull körde i gymet på grund av skadebekymmer ocdh de övriga nykomlingrana Pauline Hammarlund och Elin Landström – båda landslagstjejer – anlsuter inte förrän efter jul och nyår.
– Ändå skönt att vara i gång, menar tränaren Stefan Rehn. Vi kör fram tiull början av december nu, sedan blir det lite sill och skinka och pepparkaka och träning på egen hand i en månad innan vi på allvar drar i gång försäsongen inför damallsvanskan 2016 efter helgerna.
Du verkar taggad...
– Det lovar jag! På sikt har vi ett riktigt bra lag på gång!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter