Emma från Mölnlycke är "Go Kompis" 2015

Emma Nilsson från Mölnlycke IF är den goaste kompisen 2015. Här tar Emma emot sitt pris från Bostadsbolagets Sara Keränen och KGFC:s Anders Abrahamsson. Foto. MICHAEL LUND Emma Nilsson från Mölnlycke IF är den goaste kompisen 2015. Här tar Emma emot sitt pris från Bostadsbolagets Sara Keränen och KGFC:s Anders Abrahamsson. Foto. MICHAEL LUND

Kopparbergs/Göteborg FC och vår samarbetspartner Bostadsbolaget har delat ut priset "Go Kompis" för säsongen 2015.
Överraskad och glad vinnare blev – Emma Nilsson, som representerer Mölnlycke IF.
- Så roligt, det här hade jag inte väntat mig, jublar Emma.


I pausen av söndagsmatchen mellan KGFC och KIF Örebro fick Emma Nilsson ta emot sitt pris av Sara Keränen från Bostadsbolaget och Anders Abrahamsson, marknadsansvarig hos Kopparbergs/Göteborg FC.
Från hennes klubb hade vi fått den här motiveringen, och med de här raderna fångar de egentligen allt som "Go Kompis" handlar om.

Emma är en spelare som verkligen vill bli bättre, alltid i topp på träningsligan, lyssnar alltid och tar till sig instruktioner och feedback – allt i sin iver att utvecklas. Men framförallt ställer Emma alltid upp för laget, vill alltid spela så fort det vankas match. För lagets bästa spelar hon på den position hon tilldelas även om det inte är favoritpositionen. På sidan ser Emma till att alla uppmärksammas och hon har alltid ett uppmuntrande ord på gång till sina kompisar."

 Grattis, Emma! Det här priset är du värd!!!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter