Dags att rösta fram "Go Kompis" 2015

Emila Halvarsson utsågs till "Go Kompis 2013" och fick pris av Bostadsbolaget och KLGFC:s Anders Abrahamsson. Vem får priset 2015? Rösta nu!!! Emila Halvarsson utsågs till "Go Kompis 2013" och fick pris av Bostadsbolaget och KLGFC:s Anders Abrahamsson. Vem får priset 2015? Rösta nu!!!

I samband med hemmamatchen på Valhalla IP den 11 oktober mot Kif Örebro kommer matchvärden Bostadsbolaget att dela ut priset "Go Kompis" 2015
Och det är du som bestämmer vem som ska vinna!
Skicka in ditt förslag från pch med i dag!


"Go Kompis" är ett pris som delas ut varje år av KGFC:s samarbetspartner Bostadsbolaget.
Och som tidigare år vill vi ha in nomineringar på lämpliga pristagare. det handlar inte om att utse någon av tjejerna i Kopparbergs/Göteborgt FC (även om de är goa kompisar allihop). Nej det handlar om att du/ni ska föreslå en tjej eller kille i just er förening.
Det kan vara en person som är träningsvillig, snäll, hjälpsam, stöttande, schysst eller som har andra goda egenskaper. Vinnaren kommer att få ta emot priset i samband med matchen mot Örebro den 11 oktober.
Skicka därför in ditt/ert förslag och en kort motivering på årtes pristagare senast 1 oktober till:
anders.abrahamsson@goteborgfc.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter