Häng med på våra spelarbloggar!

I dag är det premiär för Lisa Ek och Julia Wahlberg här på goteborgfc.se.
Tjejerna lovar högt och lågt, fotboll och vardag, stil och mode och många roliga bilder!
– Kul om vi får så många följare som möjligt, säger Julia och Lisa.


Varken Lisa Ek eller Julia Wahlberg är några debutanter i blogg-världen. Julia har hållt på sedan 2009, Lisa något år längre. De har båda upptäckt att deras bloggar är populära och har många följare. Men ingen av dem säger nej till fler.
– Kul att synas tillsammans med klubben, säger den förra Jitex-tjejen Julia.
– Självklart vill jag ha så många läsare som möjligt, säger Lisa, nygammal i klubben efter återkomsten från Rosengård i höstas.

Lisa Ek har under åren haft fem eller sex olika bloggar. De har alla haft olika inriktning och syfte. Bland annat hade hon en blogg på fotbollsmagasinet Offsides sajt.
– Den bloggen jag har nu är mest bilder och feelgood, säger hon. Jag kan ha med både snygga shorts och något från mitt engagemang i Sandarnas Lag C, ett integrationsprojekt jag är delaktig i.
Varför bloggar du?
– Nu är det för att dela av mig av positiva tankar och för att få utlopp för min kreativitet. Jag driver bloggen utan press på mig själv och kräver inte att allt ska vara så jävla smart.
– Jag mår bra av att ha bloggen och hoppas att de som är inne på sidan blir lite upplyfta av den. Det räcker så. Jag tänker inte så mycket utan lägger ut det jag känner för.
För Julia Wahlberg är bloggen ett sätt att dela med sig av sitt liv och sin vardag. Självklart blir det en del fotboll, eftersom den är en återkommande del av hennes vardag.
– Men jag gillar också att lägga ut bilder och dela med mig av mina tankar om stil och mode. Sådant jag själv gillar. Förhoppningsvis kan jag inspirera någon med det jag lägger ut.
Kan det inte bli för privat?
– Nä, jag öppnar mig inte helt. En del behåller jag för mig själv…

Vi hoppas att ni som följer Kopparbergs/Göteborg FC på hemsidan och på sociala medier ska uppskatta Lisas och Julias bloggar, att enkelt kunna följa deras uppdateringar från goteborgfc.se
Premiär i dag! Och nu hittar ni länkarna här:
http://ekenskreativa.blogg.se/
http://nouw.com/juliawahlberg

Hädanefter kommer ni att kunna följa tjejerna genom att klicka på dem i spalten till höger på startsidan.
– Häng på, säger Julia!
– Nu kör vi, säger Lisa!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter