På lördag väntar Fortuna Hjörring

Christen Press hade show på Valhalla IP 2012 när KGFC besegrade Fortuna Hjörring med 3-2 i Champions League. Christen Press hade show på Valhalla IP 2012 när KGFC besegrade Fortuna Hjörring med 3-2 i Champions League.

På lördag är det dags för Kopparbergs/Göteborg FCs tredje träningsmatch för säsongen. Efter klara segrar i de två inledande matcherna så väntar nu tuffare motstånd i form av de danska mästarinnorna Fortuna Hjörring.
Två gånger har KGFC besegrat Fortuna Hjörring i tävlingssammanhang. Båda gångerna i åttondelsfinaler i Champions League och båda gångerna var det hemmaplan som avgjorde till KGFCs fördel. Faktum är att båda gångerna vann KGFC hemma på Valhalla IP med 3-2. Resultat som då alltså tog laget vidare till kvartsfinalspel i Europa.
2011 möttes lagen även i två träningsmatcher. Fortuna Hjörring vann hemma med 2-1 och KGFC vann också hemma, men med klara 4-1.

Precis som i Sverige så tränar danskorna för fullt för att vara i form till deras ligapremiär i mars. Med delivs nytt lag gäller det att spela ihop laget för att kunna vara så bra som möjligt när allvaret börjar.
Fortuna Hjörring förfogar över fem spelare som är aktuella för det danska landslaget. Ett landslag som inte lyckades kvala in till sommarens VM. Matchen kommer att bli en riktigt bra värdemätare för Kopparbergs/Göteborg FC som jobbar för att sätta spelet, hitta formen och spela ihop laget inför stundande seriespel.
Vill ni se riktigt bra fotboll så tveka inte att komma till Valhalla IP på lördag.
Vad? Träningsmatche mellan KGFC och Fortuna Hjörring
Var? Valhalla IP
När? Klockan 12:45
Övrigt: Alla är välkomna att ta med sig minst 5 kompisar, släktingar eller andra till matchen :)

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter