Kungsbacka DFF nästa motståndare

Sara Lindén på språng mot Kungsbacka DFF 2013. Sara Lindén på språng mot Kungsbacka DFF 2013.

På lördag är det dags för nästa försäsongsfest hemma på Valhalla IP när Kungsbacka DFF kommer på besök. Ett lag som numera tränas av Johanna Almgren och Stina Segerström och som satsar på att vara på den övre halvan av Elitettan 2015.
Efter storsegern över Jitex med hela 9-0 är det nu dags att matchas mot nästa lag från Elitettan, Kungsbacka DFF. Ett lag som vill vara med och fajtas på den övre halvan av Elitsettan 2015. Det med hjälp av två gamla KGFC-bekantingar, Johanna Almgren (huvuttränare) och Stina Segerström (assisterande tränare). 

Till matchen mot Kungsbacka kommer inte KGFCs tre holländkas stjärnor att vara med.
Loes Geurts, Manon Melis och Lieke Martens är alla upptagna med landslagsspel kommande helg. Däremot kommer den isländska mittfältaren Arna Sif Ásgrímsdóttir, som provspelar med klubben under en vecka, att vara med i truppen.
I mötet mot Jitex senast var det 172 personer som förgyllde matchinramningen på läktarna. Vi hoppas givetvis att den siffran kan slås med råge på lördag.
Vad: Träningsmatch mot Kungsbacka DFF
Var: Valhalla IP
När: Lördag 7 februari klockan 12:00
Varmt välkomna!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter