Isländsk stjärna provtränar med KGFC

Den isländska fotbollstalangen Arna Sif Ásgrímsdóttir kommer att provspela med Kopparbergs/Göteborg FC under en veckas tid med start i morgon torsdag. 22-åringen som installerar sig som bäst i stan under onsdagen kommer också att finnas med i den trupp som möter Kungsbacka DFF på lördag.
Arna Sif Ásgrímsdóttir är en 22-årig mittback/mittfältare som de senaste åtta säsongerna spelat för Thor/KA i den högsta serien för damer på Island. Hon blev isländsk mästarinna för klubben 2012 vilket tog henne och laget till Champions League där hon gjorde 1 mål på 4 matcher. 

I serie- och cupspelet har hon har spelat 155 matcher för Thor/KA och gjort 30 mål och var också nominerad till årets idrottskvinna på Island 2012. Arna Sif har även meriter från ungdomslandslagsspel för Island.
På planen beskrivs hon som en tuff och nickstark mittback/mittfältare som också ofta visar näsa för mål.
HÄR kan du se Arna Sif "in action".

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter