Elin mot Adelina i landslagsduell

Elin Rubensson nyligen uttagen i Pia Sundhages 20-mannatrupp. Elin Rubensson nyligen uttagen i Pia Sundhages 20-mannatrupp.

Efter att Sveriges och Finlands landslagsuttagningar är klara står det nu klart att Kopparbergs/Göteborg FCs Elin Rubensson kommer att möta Adelina Engman i landskampen länderna emellen den 12 februari.
Förbundskapten Pia Sundhage presenterade idag vilka 20 spelare som är uttagna till landskampen mot Finland i Eerikkilä den 12 februari. En av dem är KGFCs nyförvärv Elin Rubensson som i och med dagens uttagning fortfarande finns med i snacket om en plats i sommarens VM-trupp.
I det finska landslaget, som ställs mot Sverige i Eerikkilä den 12 februari, återfinns en annan av KGFCs nyförvärv, Adelina Engma. Adelina på topp i Finland mot Elin som back i Sverige. Det kan bli en riktigt intressant duell i matchen det.
Vill du redan på söndag se tjejerna "in action" så ska du ta dig till Valhalla IP klockan 12:00 då laget möter lokalkonkurrenten Jites i årets första träningsmatch.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter