Laget 2015 börjar ta form

KGFC:s lagbygge börjar ta form inför den kommande säsongen. Klubben har förlängt kontrakten med Sara Linden, Beata Kollmats, Anna Ahlstrand, Fanny Lund, Marlene Sjöberg, Sofia Skog och Lisa Ek.
Sedan tidigare har KGFC gjort klart med de holländska landslagsspelarna Loes Geurts, Manon Melis, Lieke Martens, norska landslagsspelarna Maren Mjelde och Andrine Hegerberg samt de svenska U-landslagsspelarna Catrine Johansson, Julia Wahlberg och Rebecka Blomqvist.

I veckan anslöt även nyförvärvet Filippa Curmark från Jitex till KGFC:s trupp som igår tränade för fullt en sista gång innan laget tar semester. Närmast återstår det att få in ytterligare ett par duktiga unga talanger och sedan sätta "pricken över i" med någon etablerad klasspelare för att verkligen utmana Rosengård och de övriga topplagen i damallsvenskan nästa år.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter