Manon Melis vinnare av GT:s Kristallkulan

När Tidningen GT i år delar ut kristallkulan till årets bästa Västsvenska damfotbollsspelare så föll valet på Kopparbergs/Göteborg FCs skyttedrottning Manon Melis. Ett pris holländskan verkligen förtjänar och är stolt över att få ta emot.
- Det är jätteroligt att få ett sådant pris och att ni tycker att jag har gjort en bra säsong, säger Manon Melis till GT.

Vi som sett Manons framfart på fotbollsplanerna under 2014 vet vilket klinisk avslutare hon är. Något som även Tidningen GT uppmärsammat och därför tilldelar henne årets kistallkula. Motiveringen till utmärkelsen lyder: “Manon Melis har hållit världsklass under flera säsonger. Holländskan har varit en pålitlig målskytt ända sedan hon värvades till LDB Malmö 2008. Melis levererade också under sin första säsong i Göteborg FC. Med sina 14 mål och elva assist var Melis lagets bästa och viktigaste spelare, anser Kristallkulejuryn.”

Stort GRATTIS till en fin säsong och nu ett bevis på din skicklighet på planen Manon!

Läs mer om priset och Manon Melis utmärkelse HÄR!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter