Ikväll väntar Eskilstuna!

Ikväll hoppas vi att tjejerna får jubla igen när laget möter Eskilstuna. Ikväll hoppas vi att tjejerna får jubla igen när laget möter Eskilstuna.

Kopparbergs/Göteborg FC är på nytt inne i vinnartrenden efter klara 5-0 hemma på Valhalla IP mot Umeå IK. Ett imponerande resultat mot det forna storlaget. Men även ett resultat som ger våra tjejer en rejäl ”boost” i rätt riktning inför kvällens match mot Eskilstuna.
Nu väntar årets nykomling och lite av succélag, Eskilstuna United. Ett lag som just nu innehar femteplatsen i tabellen med 25 ihopspelade poäng. Men även ett lag som inte förlorat på 8 matcher i serien. 4-6-0 lyder Eskilstunas matchsvit på. Läge för KGFC att rita in den första ettan i förlustkolumnen med andra ord. 1-1 slutade matchen lagen emellan i Eskilstuna. Det i en period då båda lagen allt som oftast kryssande.

Hittar våra målskyttar rätt och kan även någon spelare i övriga lagdelar ta tillvara på de chanser som bjuds så finns alla möjligheter i världen att KGFC får med sig 3 poäng även den här gången. Men då måste chanserna verkligen omsättas i mål.
Eskilstuna är inget särdeles bortalag och gör minst mål av topplagen i serien. Men de få målen har ändå oftast räckt till poäng i matcherna. Så tätt bakåt och en härlig offensiv som ger utdelning framåt från KGFC vore mer än toppen. Eller hur?

Skillnaden i truppen sedan förra matchen är att Anna Ahlstrand är tillbaka igen. Saknas gör Sara Lindén, Rebecka Blomqvist och Cathrine Dyngvold.

Vad: Kopparbergs/Göteborg FC-Eskilstuna United
Var: Valhalla IP
När: Klockan 19:00
Så lägg TV:n åt sidan och ta er istälet ner till Valhalla för att se förstklassig damfotboll när den är som bäst :)

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter