Vår egen #damstar

Samtidigt som Kopparbergs/Göteborg möter Linköping på Arena Linköping kl 18:45 ikväll så presenteras den första videon med vår egen #damstar, Julia Wahlberg, i TV4 Sport i samband med TV-sändningen.

#damstar är Damallsvenskans storsatsning på att lyfta fram sina spelarprofiler via sociala medier och sina följare på dessa. Bakom satsningen står intresseorganisationen Elitfotboll Dam (EFD) som representerar de två högsta ligorna inom damfotboll i Sverige, Damallsvenskan och Elitettan.

Fem utvalda spelare från Damallsvenskan kommer att lyftas fram i korta presentationsfilmer och filmklipp avsedda för sociala medier, såsom Facebook, Instagram, Twitter och Youtube. Alla klipp och intervjuer kommer att spridas med hashtaggen #damstars.

För Kopparbergs/Göteborg FCs egen #damstar, som röstats fram av fans och supportrar, Julia Wahlberg, så börjar allvaret i kväll. Under TV4-Sports direktsändning från mötet mellan Linköping och KGFC så kommer intervjun med Julia att presenteras. Häng sedan med resten av veckan för ytterligare videos och annat med #damstar Julia Wahlberg.
@juliawahlberg
@kgfcofficial
#damstars
#damallsvenskan    

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter