Lidköpings FK nästa i omg 3 av Svenska Cupen

Hur många mål gör Manon Melis mot LFK? Hur många mål gör Manon Melis mot LFK?

Det blir Lidköpings FK som svarar för motståndet i den tredje omgången av Svenska Cupen för Kopparbergs/Göteborgs FCs del. Ett lag som till vardags hör hemma i div1 Norra Götaland och besegrade QBIK i den andra omgången av cupen med 2-1 hemma på Lockörns IP.
Precis som i den förra omången av cupen så blir det hemmaplan för Lidköping och bortaplan för KGFC när lagen drabbar samman i den tredje omgången av Svenska Cupen. Ännu är inte speldagen fastställd men måste spelas senast den 24 september.
LFK ligger för närvarande på andra plats i div1 Norra Götaland och siktar på förstaplatsen i tabellen. En plats som definitivt är inom räckhåll då laget bara är 3 poäng bakom serieledande Holmalund. Två lag som spelade 2-2 i seriefinalen i början av augusti. LFK tog sig vidare till Svenska Cupens tredje omgång via seger över värmländska QBIK hemma på Lockörns IP efter seger med 2-1.

Kopparbergs Göteborg FC får naturligtvis ännu en gång finna sig i att vara favoriter i matchen efter sin kross mot IF Böljan i cupens andra omgång med hela 7-0. Det efter bland annat 2 mål av Manon Melis och 1 mål av formstarka Annica Sjölund.
Definitivt speldatum spikas senare. Alla matcher i den tredje omgången av cupen hittar du här nedan.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter