Dags att gå in i Svenska Cupen

Håller Loes Geurts nollan för sjätte gången? Håller Loes Geurts nollan för sjätte gången?

Med stolta cuptraditioner i bagaget är det i morgon tisdag dags för Kopparbergs/Göteborg FC att gå in i Svenska Cupens andra omgång när laget ställs mot divivsion1-laget IF Böljan. Matchen spelas på Falkenbergs IP och har avspark klockan 19:00.
IF Böljan ligger just nu på andra plats i div 1 Västra Svealand bakom Kungsbacka DFF som toppar tabellen 8 poäng före IF Böljan. Efter förlusten i den 10:e omgågnen mot just Kungsbacka har laget 3 matchen i rad utan förlust. Laget gör visserligen inte flest mål i serien men har bara släppt in 15 så här långt, vilket tyder på en god defensiv. Något för KGFC att försöka få hål på.

Kopparbergs/Göteborg FC sprutar å andra sidan in mål i parti och minut i sina matchen. 5 raka segrar och 20-0 i målskillnad lär göra hemmalaget IF Böljan smått nervösa inför uppgiften att vinna och därmed avancera i cupen.

Det mesta flyter på för KGFC där även nyförvärven Lisa Ek och Maren Mjelde ser ut att trivas i sin nya omgivning. Målvaktsspelet av Loes Geurts imponerar också när hon just nu värgar att släppa några bollar bakom sig.

KGFC lär få leva med favoritskapet och om inte allt går laget emot så ska ett avancemang i cupen vara inom räckhåll för Stefan Rehn och tjejerna.
Vad: Svenska Cupen (omg 2)
Var: Falkenbergs IP
När: Tisdag 12/8 klockan 19:00

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter