Träningsmatch mot norskt topplag på Valhalla

Lisa Ek tillbaka på Valhalla igen. Lisa Ek tillbaka på Valhalla igen.

I morgon fredag den 1 augusti gästas Kopparbergs/Göteborg FC av det norska topplaget Lilleström i en träningsmatche hemma på Valhalla IP. Ett Lilleström där det ryms både norska A-landslgsstjärnor och ett bekant KGFC-ansikte.
LSK Kvinner leder just nu den högsta norska divisionen i stor stil efter att fortfarande inte förlorat en enda match. Laget kan stoltsera med 9 segrar och 2 kryss efter de 11 inledande omgångarna i serien. Laget har gjort 37 mål och bara släppt in 7. Något att se upp med för KGFC. Norskorna kommer till Valhalla med en meriterad trupp där bland annat de norska landslagsstjärnorna Lene Mykjåland och Isabell Lehn-Herlovsen ryms. Även vår tidigare egna spelare Mimmi Löfwenius återfinns i LSK.

Kopparbergs/Göteborg FC har precis som sina motståndare haft ett speluppehåll. Dessutom har KGFC stuvat om en del i truppen. Amanda Edgren har gått på lån till LB07, Sade Ayinde har lämnat för BP och Lollo Högrell har lämnat för studier och spel i USA.
In har kommit Lisa EK, Maren Mjelde och Fanny Lund. Det ska bli mycket intressant att se vad Lisa Ek och vår nya norska landslagsspelare, Maren Mjelde kan hitta på. Två spelare som säkert Stefan Rehn vill vädra mot LSK.
Varmt välkomna att lämna soliga badstränder och semesterstöket för en stund och istället fokusera på KGFC hemma på Valhalla.
Matchstart: 14:30
GRATIS ENTRÈ!!!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter