Amanda Edgren lånas ut

Amanda Edgern lånas ut till LB07. Amanda Edgern lånas ut till LB07.

Kopparbergs/Göteborg FC har beslutat att låna ut mittfältare/anfallare Amanda Edgren under hösten. Amanda som haft sparsamt med speltid i laget under vårsäongen kommer istället att spela och utvecklas i Elitettanlaget LB07 under höstsäsongen.
Sedan tidigare har målvakten Louise Högrell lämnat klubben för studier i USA och ersatts av Fanny Lund. Den norska landslagskaptenen Maren Mjelde och återvändaren Lisa Ek har anslutit till truppen vilket också i sin tur har medfört att amerikanskan Sade Ayinde inte har fått sitt kontrakt förlängt. Ayinde har nu istället skrivit på för Elitettanlaget BP.
Nytt är att Amanda Edgren även hon kommer att spela i Elitettan under höstsäsongen eftersom KGFC gått med på låna ut henne till LB07.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter