Lisa Ek tillbaka i KGFC

"Eken" är tillbaka där hon hör hemma. "Eken" är tillbaka där hon hör hemma.

Kopparbergs/Göteborg FC har skrivit kontrakt säsongen ut med 31-åriga Lisa Ek som därmed gör comeback i den svarta tröjan efter en utflykt till Malmö under dryga 2 säsonger.
- Vi är givetvis glada att ha Lisa tillbaka hos oss igen, säsger sportchef Lasse Svensson efter glädjebeskedet.
Efter 8 säsonger i Kopparbergs/Göteborg FC valde Lisa Ek att prova vingarna i Malmö. Men nu är den 31-åriga mittfältsslitvargen tillbaka igen där hon hör hemma. Klubben och Lisa är till att börja med överrens om ett kontrakt säsongen ut. Sedan får framtiden utvisa hur en fortsättning ser ut.
Lisa Ek är ett riktigt rivjärn på mittfältet och har en mycket bra spelförståelse. Dessutom var hon känd efter sina tidigare år i KGFC för att kunna mana på sina medspelare och sprida en skön atmosfär omkring sig.
Välkommen tillbaka igen "Eken", du har varit saknad!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter