Dags för derby igen!

Hur många gånger får tjejerna jubla mot Jitex den här gången? Hur många gånger får tjejerna jubla mot Jitex den här gången?

Kopparbergs/Göteborg FC möter på torsdagkvällen Jitex i ett nytt hett lokalderby. Matchen på Valhalla för en månad sedan slutade med förkrossande 8-0 till KGFC. Kan vi vänta oss något liknande igen?
Matchen som har avspark på Åbyvallen klockan 19:00 kan bli KGFCs fjärde raka seger om allt går lagets väg. Inte nog med att Göteborgs stolthet på damsidan har tre raka segrar. Loes Geurts har inte släppt in en boll på tre matcher heller. Givetvis hoppas både hon och vi som håller på KGFC att den nollan är intakt även efter mötet mot Jitex.

Lieke Martens spelade inte mot AIK senast men hoppas vara tillbaka i startelvan mot Mölndalslaget. Vänster ytterpositionen ägdes då av Sofia Skog som ordagrant ägde vänsterkanten i mötet mot AIK. Återstår att se hur tränare Stefan Rehn tänker där.
Konstateras kan i alla fall att Kopparbergs/Göteborg FC går in i matchen som storfavoriter mot ett lag som fortfarande står på 0 poäng, har -25 i målkvot och är i och med det jumbo i tabellen.
Men räkna med ett taggat Jitex som vill ha revansch för storförlusten mot KGFC senast och verkligen har stridit för poängen på slutet.
Ändå hoppas vi på 3 nya friska poäng och i så fall 21 poäng och en fortsatt tredje plats i tabellen inför speluppehållet i serien.
Vi hoppas också att så många som möjligt tar sig till Åbyvallen för att heja fram KGFC till nya framgångar :)
Upplev målfesten och se målen mot Jitex på Valhalla igen!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter