Vi har en #Damstar!

Kopparbergs/Göteborg FCs mittfältare Julia Wahlberg har blivit framröstad till en av fem DAMSTARS i Damallsvenskans storsatsatning på att lyfta fram sina spelarprofiler via sociala medier och sina följare.
Inför hösten görs en satsning i sociala medier för att lyfta spelarprofiler i Damallsvenskan. Bakom satsningen står intresseorganisationen Elitfotboll Dam (EFD) som representerar de två högsta ligorna inom damfotboll i Sverige, Damallsvenskan och Elitettan.

Fem utvalda spelare från Damallsvenskan kommer att lyftas fram i korta presentationsfilmer och filmklipp avsedda för sociala medier, såsom Facebook, Instagram, Twitter och Youtube. Alla klipp och intervjuer kommer att spridas med hashtaggen #damstars.

Vilka spelare det blivit har nu EFD:s följare i sociala medier samt klubbarna i Damallsvenskan bestämt och det första namnet som presenteras är Kopparbergs/Göteborg FCs mittfältare Julia Wahlberg.
"Så himla roligt att ni vill höra mer av mig, haha. Detta var inget som jag var alls insatt i eller hade några förväntningar om. Otroligt överraskad!!", skriver Julia på sin blogg Nattstad.se.

Vill du se och höra mer av Julia så ta gärna en titt på det senaste avsnittet av Studio KGFC där hon medverkar.
De fem överriga #Damstars presenteras senare under sommaren. Mer information om #Damstars hittar du HÄR!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter