På söndag är det dags för "Sommarmatchen"!

Packa ner känslan från förra sommarens lyckade och framgångsrika Dam-EM. Ta dig till Valhalla IP på söndag när AIK kommer på besök och upplev Sommarmatchen! Vi bjuder på fotboll i världsklass, underhållning av olika slag och en rad roliga aktiviteter för hela familjen.
På söndag när AIK kommer på besök på Valhalla IP hoppas vi i Kopparbergs/Göteborg FC att du gör det samma och tar med dig vänner, släktingar och alla du kan tänka dig. Då arrangerar vi nämligen "sommarmatchen". Ett event runt om i landet som nu alltså landar i Göteborg.
Vi startar redan 2 timmar innan avspark med diverse aktiviteter om och på Valhalla IP. 13:00 drar vi igång med en miniturnering för flicklag i åldrarna 7-8 år. En chans att se framtidens spelare in action. I vårt V.I.P-tält höjer vår DJ stämningen, du kan gå vår populära tipspromenad och uppleva andra härliga aktiviteter.
I samband med matchen får du också möjlighet att vara en del i det damallsvenska laget (fotomöjlighet!).

Följ #sommarmatchen !
@_Damallsv (Twitter)
@damallsvenskan (Instagram)

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter