Dags för Svenska Cupen!

Så såg det ut 2012 när cupguldet bärgades i finalen mot Tyresö. Så såg det ut 2012 när cupguldet bärgades i finalen mot Tyresö.

Den 12 augusti är det på nytt dags för Kopparbergs/Göteborg FC att göra sitt inträde i Svenska Cupen. Laget går in i den andra omgången och möter IF Böljan på Falkensbergs IP tisdagen den 12 augusti klockan 19:30.
KGFC har stolta traditioner att försvara med sina dubbla cupguld 2011 och 2012. Laget nådde även semifinal 2006 och 2008. Nu ställs våra tjejer i den andra omgången av cupen mot division1-laget IF Böljan från Falkenberg. Ett lag som försvararen i KGFC Beata Kollmats en gång spelat i.
Matchen spelas på Falkenbergs IP tisdagen den 12 augusti klockan 19:30.
Vi hoppas att så många supportrar som möjligt åker dit och sluter upp kring matchen:)

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter